sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: Cine este, dacă este, femeia anului la Arad?

  de E. Nola | 22 decembrie 2018, 5:25 PM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  0

  De câteva săptămâni ne batem capul cu această întrebare, având în vedere că pentru acest titlu se bat multe, mai nou chiar mai mulți.

  Întrebarea ne-a fost implementată în conștiință de o fotografie postată pe Facebook de către cel despre care nu știm dacă mai este ori nu. Înainte de toate director la firma aceea de gunoaie a Primăriei sau Consiliului Județean, asta oricum nu contează, dacă mai este în partid ori nu, iar mai nou ne întrebăm, chiar și așa metafizic, dacă mai este pur și simplu. Ceea ce ne-a frapat peste poate este faptul că premiul este de la Asociația pentru Promovarea Femeii și nu știam de Domnul Țolea până acum…

  Este vorba de Adrian Țolea, fostul președinte interimar al CJ, fost vicepreședinte, fost și viitor președinte sau director – nu are importanță – la ADI Deșeuri.

  Indiferent dacă este sau nu, Domnul și Doamna Țolea e sau sunt – nici asta nu are importanță prea mare, cum veți vedea – bine mersi, așa cum se vede și din fotografie: 40 de mii de euro pentru ca să fii și să nu fii în același timp i-ar veni bine și pisicii din Cheshire, darămite unui președinte care este și nu este.

  Așadar, iată întrebarea noastră:

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: Cine este, dacă este, femeia anului la Arad?

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.