joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: Ce vă deranjează cel mai tare în pregătirile de vacanță?

  de E. Nola | 23 iulie 2022, 8:34 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  0

  Ideea este că astăzi vom trece de 40 de grade și nici mâine nu va fi mai bine.
  Oricum, pe aici pe la noi e fierbințeală mare de o vreme, mai ales pentru cei apropiați de fotbal, respectiv de Bătrâna Noastră Doamnă. E vorba aici și de ei, desigur, însă întrebarea se adresează și celorlalți arădeni cuprinși de fierbințeală. E sezon estival, am aflat că la Mamaia e mai scump ca la Miami Beach, lumea caută răcoare peste tot, numai nu pe litoralul românesc.
  Așa că ne-am gândit noi, acum când sezonul e în toi să vă întrebăm lucruri mai plăcute. Nu de politică vorbim, nici de economie, de luptele surde care ne amăgesc viața tot anul, ci de problemele pe care le întâmpinați acum în timp ce vă faceți socoteala cu privire la vacanță. La cei care n-au fost sau n-au plecat până acum, desigur.
  Cu toate acestea nu putem face abstracție de condițiile care nu țin neapărat de vară, am luat așadar în calcul și alte cele, ia să le vedem!

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: Ce vă deranjează cel mai tare în pregătirile de vacanță?

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.