Pola zilei: Ce sărbătorim în acest an la Zilele Aradului?

  de Special Arad | 10 august 2018, 3:17 PM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  0

  (foto: Disneyland copyright)

  Întins, de pe acum tradițional, pe zece zile, încep Zilele Aradului, o adevărată desfășurare de forțe festive și festiviste puse la dispoziția arădeanului lovit de caniculă și care nu a fugit încă în alte localităti mai puțin mărețe, dar mai accesibile pentru cei care vor distracții si baie ieftină.
  Administrația, încurcată de atâtea evenimente, nici nu realizează cadoul oferit arădeanului toropit la iarbă verde, cort – oare toate corturile de Zilele Aradului au actele în regulă? – și concerte pentru toate gusturile, chiar dacă ele nu sunt foarte diverse.
  De gusturi vorbim, dar nu discutăm, pentru că, latini și daci fiind, nu-i așa, de gustibus non est diputandum.
  Administrația nu realizează ea multe, printre altele nu ne spune exact ce sărbătorim noi în acest an de zilele Aradului.
  Sărind în ajutorul lor, așa cum obișnuim mai mereu, iată câteva variante:

  Sondaj: Ce sărbătorim în acest an la Zilele Aradului?

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.