Pola Zilei: Ce să fie în Cetate după ce pleacă armata?

  de E. Nola | 22 ianuarie 2022, 10:29 AM | Pola Zilei | Topic special

  0

  Ne-am pus și v-am pus, stimații noștri mult mai decât ai lor, această întrebare după ce ministrul Dâncu, sociolog și ministru al Apărării, a vizitat după Timișoara – cum altfel? – și Aradul, a fost în cetate și a stat de vorbă și cu Bibi.
  Ne-am zis, iată, lucrurile se mișcă, cine știe, după 250 de ani va ieși armata din cetate și va intra în ea Aradul.
  Desigur, nu ne îmbătăm cu apă chioară, am mai văzut noi promisiuni, totuși dacă ministrul a spus, cităm: „Am stabilit împreună cu domnul general Petrescu să cedăm întru totul Cetatea și să construim în altă parte o cazarmă care să corespundă nevoilor noastre prezente. Avem de altfel un protocol cu Primăria Arad, în baza căruia municipalitatea arădeană trebuie să investească în unitatea militară din Gai.”, poate că totuși.
  Chiar dacă sunt prea multe să-uri în text, ”să cedăm, să construim, să investească”, noi am început să visăm cu ochii deschiși, ceea ce vă propunem și Dumneavoastră, atunci când vă întrebăm: ce ați dori să fie în Cetate în locul Armatei?

   

  Sondaj: Ce să fie în Cetate după ce pleacă armata?

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.