Pola Zilei: Ce părere aveți despre atitudinea profului de religie de la Ghiba?

  de E. Nola | 15 October 2022, 8:40 AM | Pola Zilei

  0

  Săptămâna care e pe terminate ne-a adus numai nerealizări. Degeaba ne-am strofocat noi, terenul de la Moise nu s-a terminat pe 13, joi, așa cum era prevăzut, au explodat în schimb niște scandaluri cu care am reușit să ajungem în atenția presei naționale și chiar internaționale.
  Primul, cel cu care ne ocupăm aici și acum, se referă la modul cel puțin straniu în care proful de religie (ortodoxă) de la Ghiba atrage atenția fetelor de acolo asupra modului decent în care elevele sunt sfătuite să se îmbrace. Mai ales cele mai apetisante că celelalte oricum s-ar îmbrăca, nu le paște niciun pericol.
  Să reținem: e vorba de un bărbat în floarea vârstei sale care se întreține cu fete la 17-18 ani folosind cuvinte, imagini și exemple obișnuite mai ales pe șantier sau în comunități masculine închise, cum ar fi armata sau pușcăria.
  Asta la liceul tradițional de fete al Aradului, înființat de o doamnă care i-a dat și numele de acum și pe deasupra și la orele de dirigenție sau religie. Nu intrăm în amănunte, ideea centrală e ca fetele să nu se mire dacă sunt violate din moment ce se îmbracă sumar și provocator. Mă rog, cele sexy, că cele urâte nici contra cost.
  Revenim cu problema, până atunci vă întrebăm, stimații noștri, mult mai decenți decât ai lor, ce părere aveți, face bine Domn prof de religie de la Ghiba?

   

  Sondaj: Ce părere aveți despre atitudinea profului de religie de la Ghiba?

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.