Pola Zilei: Ce căuta Bibi la aeroport pe scenă cu Cargo?

  de E. Nola | 14 august 2021, 12:07 PM | Pola Zilei

  6

  Evenimentul primei seri la AOA – e ca un strigăt de război polinezian – a fost apariția pe scenă, alături de Cargo, a primarelui arădean, cunoscut maselor largi populare ca Bibi, Călin Bibarț.
  Nu, nu a cântat, a spus doar vestitul slogan al Zilelor Aradului, „arădeni pentru arădeni”, asta mai ales că el e din Târnova, iar Cargo, chiar dacă are ceva legături cu Aradul, e înainte de toate o formație timișoreană. Mă rog, amănunte, cert este că indiferent dacă e timișoreană sau arădeană, e o formație de rock, iar până acum, deși știam multe despre Bibi, nu știam că este și un rocker.
  Uite că este și cine știe ce mai este, s-ar putea să ne țină într-un șir de surprize până la capăt. Adică până când are susținere și nu neapărat la Arad, ci în locuri mai depărtate, chiar dacă nu foarte depărtate de Arad.
  Cert este că Bibi dădea bine pe scenă, a reușit în câteva secunde să eclipseze membrii formației, asta ca să nu mai vorbim de Glad Varga. Lumea se aștepta deja să asculte interpretarea lui Bibi la „Dacă ploaia s-ar opri”, dar, asta este, era cald și tocmai soseau pe aeroport fotbaliștii de la Craiova, așa că poate altă dată.
  Cu toate acestea, întrebarea rămâne: ce căuta Bibi pe scenă?

  Sondaj: Ce căuta Bibi la aeroport pe scenă cu Cargo?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Raspunsul la intrebare e mult mai simplu: sa vada ce… poola :D o sa mai scrie profesorulcarelestiepetoate… plus ceva in plus :D
   P.S. Acuma, pe bune, ati descoperit America… Pai, asta fac politicienii de cand i-a facut mamicuta lor… Si-apoi, cineva tot trebuia s-o faca, daca Ghita, Mihai, Marinel si altii erau ocupati cu alte chestii ”mai de soi” :D
   Ma iertati, eram si eu intr-o pauza de lucru si am zis ca sa mai vad ce mai e ”special” prin Arad! :)

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.