Pola Zilei: Ce cadouri ați oferi aleșilor locali de Crăciun?

  de Special Arad | 22 decembrie 2017, 10:00 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  1

  Având în vedere perioada în care ne aflăm, scumpirile votate de aleșii noștri, atât la impozitul pe case și terenuri cât și al biletelor de tramvai, nemaivorbind de contractul de peste un milion de euro pentru întreținerea spațiilor de joacă din oraș atribuit unei firme din Sebiș, al cărui patron a fost condamnat pentru evaziune fiscală și, în consecință, nici nu are voie să-și conducă firma, vă întrebăm, cunoscându-vă iertători și darnici, cu ce i-ați bucura pe aleșii noștri sub pomul de Crăciun.

  Hai să le arătăm că nu suntem ca ei, rămânem în continuare niște arădeni lejeri și eleganți care știu cum să întoarcă o atenție.

  Sondaj: Ce cadouri ați oferi aleșilor locali de Crăciun?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.