Pola Zilei: Ce ați dori cel mai tare să se rezolve în Arad în noul an?

  de E. Nola | 10 ianuarie 2020, 6:12 PM | Pola Zilei

  4

  Așa e la început de an nou, publicațiile pun întrebări tâmpite cititorilor lor.

  Nu sunt chiar toate tâmpite, dar majoritatea cam da, așa cum sunt chestiile acelea de pe FB în care îți arată cum ai arăta dacă ai fi floare sau câine, cum vei arăta la șaptezeci de ani sau dacă nici asta nu-ți ajunge, ce vei fi dacă te mai naști odată.

  Dacă.

  De fapt, cam asta-i întrebarea și vizavi de Arad, orașul mult iubit al arădenilor, indiferent de cine stă în față și direcționează mersul spre noi împliniri și dezamăgiri.

  Fiindcă una presupune o pe cealaltă. Ceea ce pentru cineva e o împlinire – pentru pisică atunci când prinde șoarecele – pentru alții poate fi o cruntă dezamăgire, în exemplul dat de noi, pentru soarece, de exemplu.

  Sau să ne gândim, dacă tot de Arad vorbim, la Bibi și Bîlcea. Ceea ce va fi o mare împlinire pentru unul dintre ei, pentru celălalt în mod sigur va fi o dezamăgire.

  Ajunși aici, în miezul chestiunii, să trecem la treabă: deci ce îi doriți Aradului în anul în care tocmai am intrat?

  Sondaj: Ce ați dori cel mai tare să se rezolve în Arad în noul an?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.