Pola Zilei: Ce ar trebui să apară în Arad ca să nu plecați în concediu altundeva?

  de E. Nola | 28 May 2022, 10:18 AM | Pola Zilei | Topic special

  7

  Odată vestit, ștrandul arădean se bate între noi și ei.
  Pe de altă parte, arădeanul se pregătește de sezonul estival, cel al concediilor, cel al destinderii. Chiar și acum când condițiile nu sunt dintre cele mai bune. Chiar și acum când în Ungaria nu mai poți cumpăra benzină ieftină. Mă rog, dacă ai o pilă la o benzinărie de lângă graniță, te poți descurca și acum. Pe de altă parte, la băi, la Mako sau Gyula, te poți duce și cu bicicleta.
  Îmi veți spune că nu toți se duc în concediu sau în vacanță estivală. Că nu au bani destui, că au o vârstă, că au lucruri mai importante. Este adevărat, însă eu cunosc o pensionară care are 1400 pensia și în fiecare vară se duce o săptămână în Grecia. Este drept, nu e din Arad, dar fenomenul există.
  Luate toate la un loc, odată cu posibilități fără pereche de a-ți petrece o vară plăcută și ieftină, Aradul nu mai este de mult ce a fost, posibilitățile sale fără pereche fiind lăsate în paragină și veștejite cam de mult.
  Tocmai de aceea vă întrebăm pe Dumneavoastră, stimații noștri, mult mai estivali decât ai lor, ce ar trebui să apară prin Arad ca să vă țină acasă și în vacanță?

   

  Sondaj: Ce ar trebui să apară în Arad ca să nu plecați în concediu altundeva?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Optiunea mea nu e in „check list-ul”dvs…asa ca o voi scrie ;) :politicul sa nu mai aiba dreptul de a accede si controla managementul diverselor structuri iar pozitiile de manager sa fie ocupate in baza unor concursuri CORECTE organizate de institutii neutre(asta ca sa eliminam nepotismul si pilele), contribuabilii sa aiba un grup reprezentant cu drept de vot in consiliul judetean ,care sa poata decide in urma unor consultari publice care sunt investitiile pe care locuitorii le considera necesare si si le doresc…ce se intampla acum seamana cu o mare caracatita care a inhatat buget,functii publice orasul…

   +15 voturi
   +1
   -1
  2. Administratia locală nu este in atare să administreze strandul, l-au ruinat, și vă așteptați să administreze cetatea? Habar n-aveti ce cost finaciar va avea pt. Arad, va fi încă o societate care va necesita personal și care va trebui plătit, dar si numeroase clădiri care vor trebui reabilitate si întreținute, pe scurt, va fi o gaură neagra bugetofaga.
   Cetatea e o marota folosită de politicieni pt. votul naivilor.
   Politicienii să răspundă concret cu ce felde activități vir sa atraga vizitatori/turisti in cetate.

   +2 voturi
   +1
   -1
   • Da, este interesant, mai ales pentru cel care se uită cu ochi de cunoscător, dar are o mare problemă.
    Autorul, fost președinte PSD Cluj interimar sub Dăncilă, s-a supărat că este lăsat de-o parte. Spune adevăruri care îi convin și nu le spune pe cele care nu.
    Iar asta nu este presă, așa cum încearcă el să acrediteze, ci manipulare. Exact ceea ce le reproșează celor pe care ”îi dă în vileag”.

    +1 voturi
    +1
    -1
  3. Strandul nu mai o fi niciodata ce a fost. Cetatea e folosita ca si promisiuni (minciuni electrorale) in vremurile alegerilor, in rest un dolce farniente a alesilor neamului. Administratia strandului e fara initiativa, fara implicare. Veniti numai la o plimbare pe aleea principala cu casutele sa vedeti dezolare. Arata ca o jungla. Gardurile vii au crescut asa de mult ca in unele locuri nu poti trece cu 2 masini concomitent fara sa nu risti sa iti zgarii partile laterale. O unealta profesionala de tuns ar rezolva rapid inesteticul. Poate e si vina celor care au in chirie casutele dar de unde sa stim ca sunt ocupate sau abandonate. In rest nimeni nu misca nimic in satucul nostru, de ani de zile ne zbatem in dezolare si indiferenta. pe plan turistic suntem aproape nuli. Aradul in loc sa fie plin in sezon estival si concedii se goleste, fiecare pleaca vazand cu ochii si nimeni nu vine la noi. Trist :( !

   +3 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.