marþi, 28 mai, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: Ce a însemnat pentru mine regina Elisabeta?

  de E. Nola | 10 septembrie 2022, 10:56 AM | Pola Zilei

  0

  Moartea de acum două zile a celui mai cunoscut monarh din timpurile noastre este o știre planetară.
  Despre Elisabeta a II-a, cea care a domnit peste șaptezeci de ani în Regatul Unit al Marii Britanii, se spun acum de toate și de către toți, fiecare în funcție de cunoștințele sale sau atitudinea sa față de politicieni și de regalitate în particular. Chiar dacă membrii casei regale a Marii Britanii nu mai sunt politicieni în sensul clasic al cuvântului, dimpotrivă, după unii observatori, chiar britanici, reprezintă cea mai distinsă și elegantă echipă a show-businessului mondial.
  Inclusiv acum, la moartea Elisabetei a II-a, respectiv în cele zece zile care urmează până la ceremonia finală. Vedetele din toate țările își exprimă ultimele gânduri, politicienii de peste tot nu ratează ocazia să fie băgați în seamă cu această ocazie, jurnaliștii se dau de ceasul morții să inventeze câte ceva nou și original în acest tumult general (iată, oferim și noi un exemplu în acest sens).
  Și pentru că până și Premier League și-a suspendat meciurile din acest weekend în semn de doliu, venim și noi să vă întrebăm pe Dumneavoastră, stimații noștri, mult mai protocolari decât ai lor, cum vă aduceți aminte și ce, ce a însemnat pentru Dumneavoastră Elisabeta a II-a?

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: Ce a însemnat pentru mine regina Elisabeta?

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.