Pola Zilei: Care sunt acele promisiuni electorale în care chiar nu credeți defel?

  de E. Nola | 11 mai 2019, 12:19 PM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  0

  Având în vedere că suntem în plină campanie electorală, lupta se ascute, iar promisiunile cad ca grindina în plină vară, ne-am gândit să vă întrebăm.

  Nu vă enervați din prima, mai aveți trei săptămâni de răbdat aversele de promisiuni și asigurări despre care știți că sunt sau irealizabile, sau chiar dacă ar fi, nu s-ar povesti.

  Cu toate acestea, le ascultați de fiecare dată și se ivește mereu așa o speranță că poate de data aceasta.

  Dar nu și nu, nici de data aceasta.

  Sunt totuși câteva promisiuni care par reale și tot nu se realizează, noi încercăm să vedem pe acelea care apar în fiecare campanie electorală în timp ce toată lumea știe că sunt vorbe în vânt.

  Noi trecem promisiunea, iar în paranteză pe cel care a promis-o.

  Dumneavoastră aveți puțin de făcut și oarecum simplu: să indicați doar pe cea pe care o considerați cea mai gogonată.

  Sondaj: Care sunt acele promisiuni electorale în care chiar nu credeți defel?

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.