Pola Zilei: Care ar fi prima măsură pe care ați lua-o ca primar al Aradului?

  de E. Nola | 9 martie 2019, 12:38 PM | Pola Zilei | Topic special

  0

  Având în vedere că suntem în plină campanie electorală, într-una din care nici nu mai ieșim decât la anul, observând și mișcările de trupe de la partide în urma cărora avem deja cel puțin patru concurenți la primăria Aradului, ne-am gândit noi ce ar fi dacă le-am oferi din timp temă de  meditație cu privire la rolul și rostul lor în viitor.

  Știut fiind plăcerea arădeanului de a spune lucrurilor pe nume, cel putin pe numele pe care îl știe și el, având în vedere și faptul că lunga domnie a lui Ghiță Falcă a dus orașul într-o direcție din care cu greu va putea ieși, am creionat și noi câteva măsuri la nivelul minții odihnite al arădeanului aflat la cafeaua de dimineață sau chiar de amiază într-un week-end în care femeile și-au primit buchetele de narcise, zambile și ghiocei, de restul să nici nu mai vorbim aici, așa că arădeanul liniștit poate gândi în voie la lucruri mărețe.

  Sondaj: Care ar fi prima măsură pe care ați lua-o ca primar al Aradului?

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.