Pola zilei: Care ar fi minciuna pe care n-ați mai tolera-o nici de dragul lui Coldea?

  de Special Arad | 13 ianuarie 2017, 10:23 AM | Pola Zilei

  2

  La întrebarea de acum două zile, aceea cu mașina în pom, răspunsurile arădenilor au fost împărțite, cititorii noștri dovedind și de această dată un mare rafinament.

  A câștigat, totuși, răspunsul după care mașina a fost condusă de Domnul Calimente, doar pe locul doi a ajuns Doamna Pistru, însă foarte mulți au opinat că mașina aia în pom reprezintă sufletul contorsionat al omului modern.

  Având în vedere că în un chestionarul anterior au aproximat și pe cel care a fost suspendat ieri din funcția de adjunct al SRI, lansăm plin de încredere această polă cu întrebarea nițel mai filozofică, care ar fi minciuna pe care n-ați mai înghiți-o având în vedere că, precum observăm, trăim într-o atmosferă densă de minciuni.

  Sondaj: Care ar fi minciuna pe care n-ați mai tolera-o nici de dragul lui Coldea?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.