marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: Când va pleca armata din cetate?

  de E. Nola | 12 februarie 2022, 9:21 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  0

  Săptămâna pe care o încheiem mâine a fost plină de evenimente previzibile.
  Era oarecum previzibil ca până la urmă Lazăr Faur, împins din spate de Sergiu Bîlcea, cel care dintre toți peneliștii arădeni se mai pricepe și la fotbal, să accepte că gazonul stadionului pe care joacă UTA este o rușine.
  Tot așa, se putea presupune că sociologul Dîncu, după vizita sa în calitate de ministru de război, va spune ceva despre Cetate, chiar dacă Bibarț habar nu are despre ce vorbește pesedistul.
  Așa că, iată, chiar dacă bani nu sunt, se fac promisiuni, atât cu privire la gazon, cât și la trecerea cetății în administrarea orașului. Primul pas a fost făcut, în acte cel puțin. Însă ca zona îmbrățișată de Mureș să devină ceea ce speră arădenii – un nou centru, cu specific de divertisment, turism și cultură, al orașului – mai este mult, armata așteaptă cazarma promisă, iar ca început niște containere în care să stea până atunci.
  Primăria a făcut primul pas – e un obicei de când cu Falcă – să caute bani în bugetul pe care îl aprobă azi-mâine, măcar pentru un studiu de fezabilitate.
  Nu de alta, dar studiile de fezabilitate nu fac rău nimănui, dar mai umplu niște buzunare interesate.
  Așa că vă întrebăm, stimații noștri mult mai fezabili decât ai lor, ce ziceți: pleacă armata din cetate sau e doar un studiu de fezabilitate?

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: Când va pleca armata din cetate?

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.