Pola Zilei: Când și unde să se înalțe Monumentul Marii Uniri al lui Florin Codre?

  de Special Arad | 10 noiembrie 2018, 11:35 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  0

  Gata, e clar, colacul împletit, plătit cu 10 milioane de lei, va fi înlocuit pe moment cu o „operă de artă tridimensională” realizată din materialul clientului de către elevii de la Liceul de Artă Sabin Drăgoi sub atenta conducere a arhitectului șef, în colaborare strânsă cu Andrei Ando și desigur cu omul fără aprobarea căruia nici Mureșul nu curge în Arad spre Ungaria.
  Rămâne însă întrebarea, ce se va întâmpla cu monumentul de milioane, când și unde va fi instalat, având în vedere că pe locul din Pădurice mai nou se organizează festivaluri de vin și alte chermeze de sezon și de sifonat banii publici.
  Cum v-am obișnuit, Special Arad, dedicat Aradului și arădenilor, încearcă să vă ajute și de această dată, propunând câteva variante, urmând ca dumneavoastră s-o alegeți pe aia care vi se pare mai fezabilă, ca să folosim un termen atât de plăcut administrației.

  Sondaj: Când și unde să se înalțe Monumentul Marii Uniri al lui Florin Codre?

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.