Pola Zilei: Aradul s-a împuțit peste noapte. Oare de ce?

  de E. Nola | 7 martie 2019, 9:45 AM | Pola Zilei | Topic special

  2

  Fenomenul a devenit viral miercuri seara pe FB.

  Oamenii se întrebau, oare ce miroase atât de îngrozitor în tot orașul. Erau de toate neamurile și orientările și au început să curgă supozițiile: că e canalizarea, că e unul care dă din avion cu ureea, că cineva, nu spun cine, dar persoană importantă a mâncat fasole pe șest și acum nu se mai poate opri, că… și așa mai departe…

  Am ieșit și eu să văd și să adulmec, gândindu-mă că mirosul e încă neafectat de vârstă precum auzul și vederea și…într-adevăr: puțea rău. Chiar peste mirosul caracteristic al canalizării din strada mea din Grădiște care, mai ales după ploaie, ne cam lovește peste nas în mod curent și fără să țină cont de faptul că orașul este gospodărit de cea mai destoinică echipă de la Burebista încoace…

  În stradă am dat de vecinii care, și ei, încercau să-și dea seama dacă a venit sfârșitul lumii sau e doar o boare trecătoare a vremurilor pe care le trăim.

  Au fost păreri și păreri, majoritatea de nereprodus la adresa administrației de care vorbeam mai sus.

  Vă întrebăm, de aceea, și pe Dumneavoastră, stimații noștri cititori, cel putin la fel de inteligenți precum vecinii mei, oare ce pute atât de tare, acum cu venirea primăverii, în Arad?

   

  Sondaj: Aradul s-a împuțit peste noapte. Oare de ce?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.