Pola Zilei: Al cui e mai mare și mai frumos, al lui Cionca sau al lui Bibarț?

  de E. Nola | 11 decembrie 2021, 11:41 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  0

  De brad vorbim, desigur, de ce altceva am putea vorbi acum, între Moș Nicolae și Moș Crăciun?
  Profităm de ocazia că la ridicarea celor doi brazi, cel din fața Consiliului Județean și cel din fața Primăriei, am sesizat o anumită concurență, întrecere, benefice dacă ar fi ca între amici și colaboratori, dar nu neapărat bune dacă e vorba de altceva.
  De ce ar putea fi vorba, ne întrebăm și noi și cu asta rămânem, în fond dacă unul e cel bun și celălalt cel rău, trebuie să fie un al treilea care stabilește asta. Ceea ce nu e bine, fiindcă, cel puțin în democrație, această decizie ar trebui să fie exclusiv în mâna boborului.
  Adică a noastră, în cazul nostru, al arădenilor care să stabilim cine dintre cei aleși face mai mult și mai bine dintre promisiunile pe baza cărora a fost ales.
  Altfel e doar o luptă surdă de partid, de parcă renii lui Moș Crăciun ar trage în direcții diferite, periclitând posibilitatea ca Moșul să ajungă la noi.
  Cu bradul așadar e o întreagă poveste, de la an la an repetându-se, poate de aceea domnul Cionca insistă pe naturalețe, în timp ce Bibarț merge în continuare pe mărime.
  Adică exact invers, fiecare cu ce îi lipsește mai tare…

  Sondaj: Al cui e mai mare și mai frumos, al lui Cionca sau al lui Bibarț?

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.