Pola de Oscar: Care să fie cel mai bun film?

  de [email protected] | 26 March 2022, 10:56 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  0

  (foto: imgur.com)

  Știm că sunt și alte probleme mult mai grave și arzătoare pe lumea asta, mai ales pe la vecini sau chiar și pe la noi, prin Arad, însă nu putem să ignorăm nici evenimentul ăl’ mare din lumea filmului care se apropie vertiginos, în acest weekend. Iar pentru că-i weekend și primăvara ne bate-n ușă, am zis să venim cu o ediție specială de Pola Zilei, „Pola de Oscar”.

  Mâine vom veni și cu (deja) tradiționalele Previziuni Special Arad pentru Premiile Oscar, alături de invitați-surpriză, dar nu înainte de a „sonda” și părerea cititorilor noștri, mult mai curioși de Oscaruri decât ai lor.

  Ce ziceți, așadar, care va fi câștigătorul nopții de duminică spre luni (după ora noastră), respectiv ce ați prefera? Votați cum credeți, cu încredere! Iată variantele reale de la Premiile Oscar, cu titluri mai puțin reale – date de noi – , dar poate mai potrivite:

  Sondaj: Care să fie cel mai bun film?

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.