duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Podul Traian va fi luminat după designul luminilor Podului Libertății din Budapesta

  de Special Arad | 25 august 2015, 6:23 PM | Administraţie

  0

  Podul Traian, monument istoric, va fi pus în valoare prin iluminat arhitectural.  Operatorul serviciilor de iluminat public, compania ELBA, a finalizat proiectul tehnic. Designul luminilor a fost inspirat de cel al Podului Libertății din Budapesta, a cărui arhitectură a fost model pentru construcția podului nostru de pe Mureș.

  „Continuăm programul de punere în valoare prin iluminat arhitectural a edificiilor monumentale și podurilor din municipiul Arad. Programul a început cu clădirea Palatului Administrativ urmată apoi de Podul Decebal, Teatrul Clasic, Biserica Minoriților, Noua Catedrală Ortodoxă, noua pasarelă pietonală, în scurt timp va fi Podul Traian iar următorul obiectiv pe care îl avem în vedere este Biserica Roșie”, a anunțat Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, în cadrul conferinței de presă susținute astăzi la Primărie.

  podul-lui-traian-din-arad_50c619dd52af9

  Podul Traian din Arad

  podul-libertatii-din-budapesta_qfuy

   Podul Libertății din Budapesta 

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.