Podul Decebal se închide din nou!

  de - | 2 octombrie 2020, 11:59 AM | Știri Arad

  0

  Informația a venit în urmă cu câteva minute chiar din partea reprezentanților primăriei. Podul Decebal, cel care a fost închis până în prima zi de școală se închide din nou începând de astăzi.

  Așadar vineri, 2 octombrie 2020, începând cu ora 15 traficul va fi restricționat total pe Podul Decebal în vederea finalizării lucrărilor de reabilitarea a conductei de apă de sub pod dar și pe cele de refacere a căii de rulare. Restricția de circulația se va menține pe toată durata acestui sfârșit de săptămână, însă în cazul în care condițiile meteo vor împiedica finalizarea lucrărilor programate pentru acest weekend nu este exclus ca podul să rămână închis și luni.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.