luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Podul de Șicula are perioada de viață depășită. CJA: „Vom expertiza întregul pod, pentru a vedea ce putem face”

  de Mihai Todoca | 7 februarie 2023, 3:10 PM | Administraţie

  2

  În urmă cu două săptămâni, circulația pe podul de la Șicula a fost restricționată la 20 de tone, după ce creșterea râului Criș a provocat prăbușirea zidului de protecție a culeei. Astăzi, echipa tehnică a venit la ședința CJA cu constatările din teren:

  „În urma fenomenelor hidro meteorologice periculoase din luna ianuarie, podul de la Șicula a suferit anumite pagube, practic a fost afectat zidul de protecție a culeei podului. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență s-a deplasat la fața locului, au făcut constatările, urmează să procedăm la realizarea expertizei și proiectului tehnic pentru reabilitarea acestui pod.

  Vom impune o restricție de 20 de tone în zonă și cu indicarea rutelor ocolitoare. Este un pod vechi, durata de viață este depășită, de aceea vom expertiza întregul pod pentru a vedea ce putem face pe viitor”, a declarat Răzvan Ciubotaru, directorul Direcţiei Tehnice, din cadrul Consiliului Judeţean.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.