marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Pod din Hălmagiu, inaugurat cu alai și preoți

  de Special Arad | 10 decembrie 2022, 3:32 PM | Hălmagiu | Știri Arad | Topic special

  0

  Un nou pod va face de acum legătura între comuna Hălmagiu și satele Bănești, Cristești, Brusturi, Bodești și Leașa. Inaugurarea a avut loc sâmbătă, 10 decembrie, în prezența unui public numeros, dintre care și reprezentanți ai Primăriei Hălmagiu și Consiliului Județean Arad, dar și politicieni. În cadrul festivității având loc o slujbă de sfințire și a fost tăiată tradiționala panglică în culorile României.

  Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean, a ținut să-i aducă laude primarului Dărău pentru investițiile din comună.

  „Am participat astăzi la inaugurarea unui pod în Hălmagiu, obiectiv important care creează o nouă legătura între comună și satele aparținătoare (…). Podul face legătura între centrul comunei și terenurile agricole, respectiv între viitoarea capelă și cimitir. Valoarea investiției este de 1.104.000 lei, subvenție din Fondul de intervenție la dispoziția Guvernului. Tot în acest sfârșit de săptămâna se pune piatra de temelia la viitoarea capelă mortuară din Hălmagiu, investiție cu o valoare de 930.000 lei, finanțată de Consiliul Județean Arad și Primăria Comunei. Administrația locală speră ca lucrările să înceapă chiar de anul acesta. Doar în ultimii doi ani am alocat 600.000 de lei pentru investiții precum extinderea rețelelor de alimentare cu apă și canalizare în satele aparținătoare, reabilitarea clădirilor aflate în administrarea primăriei sau construirea capelei. Îl apreciez pe domnul primar, are o strategie pentru dezvoltarea comunei și sunt partenerul acestuia în realizarea obiectivele propuse”, a notat pe pagina sa de Facebook președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca.

  Mesaje cu laude similare au postat și vicepreședintele Consiliului Județean, Ionel Bulbuc, cât și europarlamentarul Gheorghe Falcă, pe paginile lor de Facebook, ambii fiind și ei prezenți la inaugurare.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.