vineri, 12 iulie, 2024

Special Arad Logo

  PNL face implozie! Gheorghe Falcă este arătat cu degetul alături de alte două nume importante

  de Special Arad | 20 aprilie 2017, 4:32 PM | Naţional | Știri Arad

  0

  PNL stă pe un butoi cu pulbere, iar fitilul pare deja aprins. Evenimentul Zilei a publicat sumele uriașe pe care filialele nu și le pot recupera de la AEP. Păgubiții dau vina pe GMP, firma cu care au colaborat în campanie, dar și pe cei care au condus campania printre care: Ilie Bolojan (primarul de la Oradea, secretar general), Gheorghe Falcă (șeful de campanie la alegerile parlamentare și primarul Aradului) și Alina Gorghiu (fost președinte PNL până la alegerile din decembrie).

  1.774.124 de lei, respectiv 394.249 de euro, sunt banii pe care PNL nu-i mai poate recupera de la AEP întrucât documentele depuse nu au fost conforme cu legislația în vigoare. Vă prezentăm mai jos filialele cu cele mai mari datorii și tabelul cu paguba totală:

  Arad – 31207.54 lei

  Bihor –  86623.96 lei

  Timiș – 121.722 ( este județul în care a candidat fosta președintă a PNL Alina Gorghiu, acum senator)

  CITIȚI MAI DEPARTE PE EVENIMENTUL ZILEI CU CLICK AICI

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.