Plouă pe scena teatrului arădean recent renovat de către Tehnodomus | Video

  de [email protected] | 10 July 2021, 6:53 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  E cod roșu de furtună la Arad și asta înseamnă un singur lucru: e prăpăd. De data aceasta, printre „victime” este și Teatrul Clasic „Ioan Slavici”, care – culmea – a fost renovat recent de către firma Tehnodomus. A fost reparat inclusiv acoperișul, însă… plouă direct pe scenă, chiar în aceste momente, când se pregătește un spectacol pentru această seară.

  Monarchia Operett din Budapesta, la invitația Aradi Kamaraszinhaz, va susține spectacolul „Sissi, a magyar királyné” în această seară, la ora 19, pe scena mare a Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad, însă ultimele repetiții au fost oprite de furtună, organizatorii fiind nevoiți să curețe scena de apa de ploaie care s-a scurs înăuntru prin tavan.

  Din fericire pentru cei care au cumpărat bilet, impedimentul a fost rezolvat deja, iar spectacolul va avea loc așa cum a fost programat, mai ales că, între timp, ploaia s-a mai domolit puțin.

  Prima etapă a renovării clădirii teatrului, exteriorul, a început cu tărăgăneli anul trecut, data finalizării proiectului fiind schimbată din 31.12.2021 la 04.05.2022. Schelele de pe fațada teatrului au fost recent înlăturate, recepția lucrărilor însă nu a fost încă anunțată oficial.

  „Lucrările vizează reabilitarea integrală a fațadelor exterioare și din curțile interioare ale clădirii, restaurarea tâmplăriei exterioare, înlocuirea celor din PVC cu tâmplărie din lemn, refacerea șarpantei, schimbarea completă a învelitoarei existente din tablă și țiglă, se vor prevedea parapeți pentru protecție și se va reface sistemul de captare a apei pluviale de la nivelul acoperișului”, a anunțat Ralu Cotrău, purtătorul de cuvânt al Primăriei Arad în martie 2020.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.