vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Ploile au făcut prăpăd în Vestul țării

  de Special Arad | 18 iulie 2018, 8:13 AM | Regional

  0

  Ploile au revenit în forță și au făcut prăpăd în vestul țării, iar vremea rămâne extrem de rea și în cursul zilei de astăzi, 18 iulie, anunță realitatea.net.

  În județul Arad, o localitate a fost acoperită aproape complet de ape, după o furtună extrem de puternică. 200 de gospodării și 20 de case au fost inundate. Localnicii au fost evacuați din calea puhoaielor.

  Și în alte localități din județ a fost alertă toată noaptea. Pe Valea Mureșului, traficul a fost paralizat, după ce drumul național 7 a fost inundat. Probleme au fost și în Bihor, la Oradea.

  Cele mai grave probleme au fost în localităţile arădene de pe Valea Mureşului. Satul Lalaşinţ, din comuna Bârzava, aproape că a fost înghițit de ape. Zeci de localnici au sunat la 112 și au cerut ajutor. Opt persoane au fost evacuate pe braţe de pompieri din casele inundate.

  După o primă evaluare făcută de autorități, apa care în unele locuri a depășit chiar și un metru, a intrat în 20 de case și în 200 de gospodării.

  O mașină a fost luată de ape de pe un drum comunal și aruncată într-un lan de porumb. Omul, care era la volan a tras o sperietură zdravănă, dar a scăpat teafăr.

  Traficul pe drumul național 7 a fost oprit temporar. Puhoaiele au adus inclusiv copaci pe carosabil.

  sursa: realitatea.net

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.