duminicã, 14 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Update Plimbări gratuite cu trenulețul de agrement de Zilele Aradului. Care este programul și traseul

  de Raluca Medeleanu | 20 august 2021, 10:30 AM | Știri Arad

  0

  Trenulețul de agrement va fi de acum gratuit cu ocazia Zilei Copilului și în perioada în care se desfășpară Zilele Aradului – este decizia consilierilor locali, în urma ședinței de miercuri, 18 august.

  Tariful actual pentru aceste ture este de 2 lei pentru copil și 3 lei pentru adult. Sumele necesare pentru acoperirea gratuității la transportul cu trenulețul turistic de agrementvor fi acoperite din bugetul local al Municipiului Arad.

  Dat fiind faptul că până în 29 august se desfășoară Zilele Aradului, în urma aprobării acestui proiect de hotărâre, plimbările cu trenulețul de agrement se pot face gratuit în această perioadă.

  Update

  Compania de Transport Public anunță traseul și programul trenulețului de agrement, cu ocazia Zilelor Aradului. Conform anunțului, se pare că acesta va funcționa doar între 20 și 22 august, însă acesta va circula din jumătate în jumătate de oră, nu din oră în oră cum o făcea până acum.

  Punct de îmbarcare a călătorilor este de pe strada Romul Veliciu (lângă Primărie). Trenulețul va circula în intervalul orar 16:00-21:00, pe următorul traseu: strada Romul Veliciu – Bdul. Revoluţiei – strada 30 Decembrie – Bdul. Revoluţiei – strada Romul Veliciu.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.