Plătit cu sânge în trecut, sensul giratoriu din Vladimirescu este la un pas de a fi realizat

  de Mihai Todoca | 13 August 2021, 6:13 PM | Știri Arad

  7

  (foto: Facebook Kempf Franț.)

  Nevoia realizării unui sens giratoriu la intrarea în Vladimirescu venind de la Arad a fost și este una din cele mai stringente pentru cetățenii arădeni, dar și pentru șoferii care tranzitează Aradul, respectiv localitatea Vladimirescu.

  Numărul accidentelor petrecute acolo și pierderea de vieți omenești a fost motivul principal pentru care realizarea unui sens giratoriu, și nu benzi de accelerare cum s-a vehiculat în trecut, a ajuns pe masa IMOTRUST. Firmă care va și realiza sensul giratoriu, în timp ce documnetația tehnică a fost realizată de Pro Arhitectura.

  Trebuie menționat că această firma va realiza acest sens giratoriu ca o consecință și la cererea LIDL România care va construi un nou supermarket acolo, facilitând nu numai intrarea către supermarket , dar și accesul în cartierul rezidențial Via Carmina din Vladimirescu. Toate acestea în timp ce cartierul Europa nu va avea acces la sensul giratoriu.

  Astfel, zilele acestea autorizația de construire va fi emisă de primărie, urmând ca în cel mai scurt timp lucrările la sensul giratoriu să înceapă, costurile ridicându-se 1 754 200 RON (358 000 Euro)

   

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Pare o prosite enorma pe moment. Prima data construit centura spre Timisoara dupa cara poate venii si sensul. dar si atunci va fii o tampenie, Probabil au dot multa spaga cei din Via carmina ca un arhitect intreg la cap nu ar pune sensgirator acolo. Practic dai prioritate celor din ViaCarmina fata de cei care circula pe drumul national. ce tampenie…

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.