duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Planul roșu de intervenție, după un apel care anunța incendiu la Spitalul Marie Curie. Fumul era, de fapt, de la deratizare

  de - | 25 august 2021, 8:18 AM | Naţional

  0

  Un apel la 112 a pus pe jar pompierii din București marți seară. O persoană a sunat la numărul unic de urgență pentru a anunța un incendiu de proporții la Spitalul de Copii Maria Curie (fostul spital Budimex). Efective impresionante de pompieri s-au deplasat la fața locului, unde au constatat că fumul era, de fapt, de la o acțiune de deratizare.

  „Ca urmare a unui apel la 112, care anunța un incendiu la Spitalul Budimex din capitală, pentru optimizarea misiunii de răspuns, la ora 21.54 a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

  Odată ajunse la fata locului, s-a constatat că anunțul de incendiu nu se confirmă, fumul fiind rezultat în urma unei acțiuni de deratizare în cadrul spitalului. Planul Roșu de Intervenție a fost dezactivat.

  Resursele de interventie vor fi retrase in mod progresiv”, au anunțat ISU București-Ilfov, potrivit stiripesurse.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.