Planul roșu de intervenție, după un apel care anunța incendiu la Spitalul Marie Curie. Fumul era, de fapt, de la deratizare

  de - | 25 August 2021, 8:18 AM | Naţional

  0

  Un apel la 112 a pus pe jar pompierii din București marți seară. O persoană a sunat la numărul unic de urgență pentru a anunța un incendiu de proporții la Spitalul de Copii Maria Curie (fostul spital Budimex). Efective impresionante de pompieri s-au deplasat la fața locului, unde au constatat că fumul era, de fapt, de la o acțiune de deratizare.

  „Ca urmare a unui apel la 112, care anunța un incendiu la Spitalul Budimex din capitală, pentru optimizarea misiunii de răspuns, la ora 21.54 a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

  Odată ajunse la fata locului, s-a constatat că anunțul de incendiu nu se confirmă, fumul fiind rezultat în urma unei acțiuni de deratizare în cadrul spitalului. Planul Roșu de Intervenție a fost dezactivat.

  Resursele de interventie vor fi retrase in mod progresiv”, au anunțat ISU București-Ilfov, potrivit stiripesurse.ro.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.