joi, 23 mai, 2024

Special Arad Logo

  Planul roșu a fost activat în Constanța: Un autocar cu 60 de pasageri s-a răsturnat la Hârșova

  de - | 9 octombrie 2023, 10:00 PM | Naţional

  0

  Planul roșu de intervenție a fost activat la Constanța, după ce un autocar cu 60 de pasageri – ar fi vorba despre cetățeni ucraineni – la bord s-a răsturnat.

  Accidentul teribil a avu loc la Hârșova, iar în aceste momente salvatorii încearcă să scoată victimele dintre fiare. Nu mai puțin de șapte ambulanțe SAJ și echipaje SMURD, plus alte echipaje specializate în descarcerare intervin la fața locului.

  UPDATE

  Conform celor mai noi date de la fața locului, în autocar se aflau 83 de persoane.

  Pentru eficientizarea misiunii de răspuns, la locul indicat, ISU Constanța a trimis 3 autospeciale de stingere, 4 ambulanțe SMURD, 2 autospeciale de descarcerare și 2 autospeciale pentru transport victime multiple. Totodată, în sprijin intervin și 6 ambulanțe aparținând Serviciului Județean de Ambulanță. De asemenea, forțele au fost suplimentate cu 1 autospecială pentru transport victime multiple de la ISU Ialomița, 3 ambulanțe SMURD și 1 autospecială pentru transport victime multiple de la ISU Călărași.

  Din informații primite la acest moment, nu ar fi persoane încarcerate.

  Știre în curs de actualizare.

  sursa: Știri pe surse

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.