marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Planul de ordine și siguranță publică pe 2022 nu a trecut de votul consilierilor

  de Raluca Medeleanu | 28 februarie 2022, 1:45 PM | Administraţie

  0

  Proiectul de hotărâre ce prevede planul de ordine și siguranță publică pe anul 2022 nu a reușit să adune voturile necesare în ședința de Consiliu Local de luni, 28 februarie.

  Amplu document, care conține atât o analiză a infracțiunilor de pe raza municipiului (inclusiv cele rutiere) cât și un plan de acțiune pe viitor, avea ca noutate întocmirea unui protocol de colaborare între agenții de Poliție Locală și cei de la Inspectoratul Județean de Jandarmi, care ar fi urmat să patruleze împreună pe străzile orașului.

  Deși proiectul a fost inclus pe ordinea de zi a ședinței de către primarul Călin Bibarț, tocmai consilierii PNL, împreună cu cei de la PSD au fost cei care s-au abținut de la vot. Motivul nu a fost exprimat în plen.

  Iată mai jos conținutul integral al documentului în cauză:

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.