Plan Roșu de intervenție! Un tren cu 120 de călători, care circula pe ruta Bucureşti – Arad, a deraiat! Trei vagoane au sărit de pe şine

  de Special Arad | 23 decembrie 2018, 9:30 AM | Regional | Topic special

  0

  Un tren de călători care circula pe ruta Bucureşti – Arad a deraiat în această dimineaţă, în apropiere de localitatea Băieşti, judeţul Hunedoara.

  În tren se aflau 120 de călători şi, din primele informaţii, se pare că trei vagoane ar fi sărit de şine.

  Imediat, a fost declanşat Planul Roşu de intervenţie şi mobilizate toate instituţiile implicate în gestionarea situaţiei de urgenţă.

  Imaginile de la faţa locului sunt dramatice.

  În urma accidentului feroviar, o femeie a suferit fracturi.

  Toţi călătorii au fost evacuati şi urmeaza sa fie transportati la Petrosani. La locul interventiei au fost mobilizate 4patru echipaje de pompieri precum şi echipe ale Poliţiei, Jandarmilor, CFR.

  Este vorba despre acelaşi tren care, în urmă cu câteva zile, a avut o întârziere de 21 de ore, din cauza ninsorilor.

   

  Sursa: Observator.tv

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.