Pistolul care sperie Timișul și Aradul! Sute de „victime” în doar câteva zile

  de Special Arad | 9 februarie 2016, 11:02 AM | Naţional | Știri Arad | Topic special

  0

  A curs cu amenzi în acest sfârșit de săptămână, pe drumurile din județul Timiș. Peste 600 de șoferi au fost amendați, după ce nu au respectat regulile, polițiștii depistând în trafic șoferi care au depășit viteza legala chiar și cu peste 100 de kilometri la oră, scrie optm.ro!

  Polițiștii timișeni au întocmit 11 dosare penale și au dat 625 de amenzi, peste jumătate dintre acestea pentru nerespectarea limitelor de viteză. De ce scriem despre județul Timiș? Pentru că în dotarea Poliției Rutire din Timiș a intrat un aparat de ultima generație, care poate să înregistreze viteza mașinilor de la mai bine de un kilometru, folosind unde laser. Se numește cinemometru, are forma unui pistol, iar polițiștii spun că pot prinde orice vitezoman cu ajutorul lui în condiții de drum drept.

  Un număr de 57 de șoferi au rămas fără permise, jumătate dintre ei pentru că au depășit cu mai bine de 50 de kilometri pe oră viteza legală, scrie opiniatimisoarei.ro.

  Controalele pe șosele nu se opresc, astfel că și săptămâna aceasta, politiștii vor fi la datorie, pe șoselele din Timiș. „Pistolul” din dotarea rutieriștilor din Timiș a fost văzut foarte des în zona localității Orțișoara, acolo unde circulă și foarte mulți șoferi din Arad. Cu siguranță, multe dintre „victimele” cinemometrului sunt arădeni.

  FOTO: Opinia Timișoarei

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.