duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Update Arădeanca Daria Haristiade – record național la proba de tragere cu pistol cu aer comprimat

  de Special Arad | 17 iulie 2017, 9:52 AM | Sport

  1

  Conform unui comunicat de presă remis redacției, secţia de tir a CSM Arad se pregăteşte de etapa a 6-a, ultima, a Campionatului Naţional de glonţ, programată săptămâna viitoare la Bucureşti.

  Între timp, două pistolare arădene, Daria Haristiade (foto, alături de antrenorul Mircea Budurişan) şi Andrada Gheocel, au participat recent la concursul internaţional de la Pilsen (Cehia), unde s-au şi făcut remarcate în competiţia junioarelor: „Fetele au tras bine, Gheocel 353, dar mai ales Haristiade, 371, care şi-a şi făcut record personal. Ambele sunt junioare de mare perspectivă, probabil că de la anul vor participa alături de lot la competiţile majore”, ne-a declarat Gheorghe Pop, antrenor al secţiei de tir la CSM Arad.

  În schimb, Casian Codrean e gata de Mondialele juniorilor din Germania, programate în perioada 22-30 iunie, unde urmează să tragă în probele de pistol aer comprimat şi pistol liber. “Va fi un pic mai greu la Mondiale, nivelul va fi foarte ridicat. Chinezii sunt foarte buni la juniori, dar dacă prindem finala de “8” sau măcar o clasare în primele 10 locuri vom fi unde ar trebui să fim”, mai spune Gheorghe Pop, antrenorul pistolarului arădean. Staff-ul tehnic al secţiei de tir e completat de Monica Toth şi Mircea Budurişan.

  UPDATE

  La finalul săptămânii trecute, Daria Haristiade a reușit o și mare performanță la proba de tras cu pistolul, la nivel de juniori. Acesta, într-un concurs desfășurat la București, a bătut recordul național, reușind incredibilul punctaj de 384 de puncte.

  20148865_1584594738278736_891139056_o

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.