Pistolar de argint! Un junior al CS Municipal Arad a ocupat locul secund la un concurs de tir sportiv în Polonia

  de Dan Lazăr | 11 septembrie 2022, 8:05 AM | Sport | Știri Arad

  0

  Pistolarul de la CSM Arad, Luca Joldea, a câștigat, sâmbătă seara, locul secund la un concurs de juniori în proba de pistol liber, 50 de metri, desfășurat la Wroclaw (Polonia). Elevul lui Gheorghe Pop a acumulat 538 de puncte, tot atâtea câte a avut în final și medaliatul cu aur, polonezul Stanislaw Kozlowski.

  Pe ultima treaptă a podiumului a urcat, la juniori, Daniel Vilcins, din Letonia, la mare distanță de primii doi clasați.  

  Vă reamintim că Luca Joldea, multiplu campion și medaliat, dar și recordmen național, a participat în primăvara acestui an și la Campionatele Europene de tir din Hamar, Norvegia. Pistolarul CSM-ului a tras în proba de aer comprimat a juniorilor, clasându-se pe locul 12, cu 565 de puncte.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.