Pisicuța buclucașă a pus în alertă ISUJ Arad (Video)

  de Special Arad | 1 iunie 2016, 1:56 PM | Animal Special | Sebiş | Știri Arad

  0

  Inspectoratul Județean de Situații de Urgență a fost nevoit să trimită o echipă pentru a interveni la o situație mai specială: „operațiunea pisica”.

  Incidentul a avut loc în localitatea Sebiș, unde o pisicuță pusă probabil pe vânat păsări s-a trezit blocată sus pe un stâlp de înaltă tensiune. Norocul ei a fost că un pompier de la ISU a urcat pe o scară și a reușit să o salveze înainte ca aceasta să pățească ceva.

  Video-ul cu momentul salvării, moment de altfel chiar înduioșător, a fost distribuit de ISUJ Arad pe pagina oficială de facebook.

  Misiune de salvare a unei pisici executata de pompierii Sectiei Sebis.

  Posted by ISUJ Arad on Wednesday, June 1, 2016

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.