marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Pisica creatorului de modă Karl Lagerfeld este milionară

  de Special Arad | 4 aprilie 2015, 5:43 PM | Animal Special | Monden

  0

  Choupette, pisica creatorului de modă Karl Lagerfeld, a câştigat anul trecut peste 2,1 milioane de lire. Animalul de companie a fost răsplătit cu această sumă graţie unor contracte cu o firmă de produse cosmetice şi cu o companie auto, potrivit gandul.info.

  Pisica celebrului creator de modă Karl Lagerfeld a câştigat anul trecut peste 2,1 milioane de lire. Choupette a obţinut această sumă fabuloasă graţie unui contract cu firma de produse cosmetice Shu Uemura, dar şi a unui pictorial pentru un calendar lansat de Vauxhall Corsa, scrie The Mirror.

  Animalul de companie al designerului german a devenit extrem de cunoscut în ultimii ani, iar în 2014 a fost lansată chiar şi o carte despre el.

  Volumul „Choupette – the Enchanted Life of a Fashion Cat”, scris de Patrick Mauriès şi Jean Christophe Napias, are 123 de pagini şi este un omagiu dedicat felinei albe birmaneze cu ochi albaştri. În paginile sale sunt incluse o serie de fotografii realizate de Lagerfeld, precum şi detalii despre viaţa şi preferinţele culinare ale pisicii.

  Choupette are propriile servitoare şi chiar propriul iPad. De asemenea, Choupette ia masa de fiecare dată alături de stăpânul ei, mai scrie sursa citată.

  „Ea stă întotdeauna alături de mine şi de îngrijitoarele ei”, a explicat creatorul de modă. „(Îngrijitoarele, n. red) se joacă cu ea, dar trebuie şi să îi îngrijească blana ei frumoasă şi albă, să-i facă tratamentele pentru ochi şi să o distreze. Ea este centrul universului”, a mai spus Karl Lagerfeld.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.