miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  De ce sunt descărcate pietroaie în fața Palatului Cultural? Circulația rutieră, îngreunată temporar

  de Tomck@t | 13 septembrie 2023, 4:52 PM | Știri Arad

  0

  Circulația rutieră este îngreunată în fața Palatului Cultural chiar în aceste momente, deoarece sunt descărcate bucăți mari de pietre, însă deranjul nu va dura mult. Ele au fost aduse pentru un Simpozion de Sculptură, organizat de HUB mARTA.

  Primul eveniment organizat de HUB mARTA urmează să se desfășoare în câteva zile, începând de vineri, 15 septembrie, și va dura 14 zile, în Parcul Eminescu.

  Pietrele – materia brută pentru viitoarele sculpturi – vor fi amplasate până atunci în același parc, iar după ce vor fi realizate sculpturile, vor rămâne „probabil, tot în Parcul Eminescu, dar amplasarea exactă va fi hotărâtă de arhitectul-șef sau de Primărie, ne-a spus organizatorul, Ovidiu Balint, directorul HUB-ului cultural mARTA.

  De ce sunt descărcate pietroaie în fața Palatului Cultural. Circulația rutieră, îngreunată temporar

  Descărcarea pietrelor nu durează mult. În momentul în care l-am sunat pe Ovidiu Balint, trei dintre ele erau deja descărcate și urmau să fie descărcate încă trei.

  Cu detalii despre Simpozionul „Sculptura Live” vom reveni într-una din următoare zile, deocamdată am aflat că vor fi șase lucrări în total.

  Vor participa șase sculptori la simpozion, dintre care doi din străinătate și patru din țară, respectiv Cluj, Timișoara, Sibiu și Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.