joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Piețele de mașini din tot județul Arad, închise începând de mâine

  de Special Arad | 26 martie 2021, 4:33 PM | Știri Arad | Undeva

  0

  În ultimele două zile s-au întâmplat multe, s-au luat noi hotărâri care afectează pe toată lumea și, în ceea ce privește Aradul, a mai apărut o noutate. Începând de mâine, toate piețele de mașini din județ se vor închide.

  „Începând cu data de 27.03.2021 se suspendă activitatea în piețele auto de pe teritoriul județului Arad, în condițiile stabilite la alin. (2) al prezentului articol. Prevederea stabilită la alineatului (1) al prezentului articol se aplică pe durata menținerii unității administrativ teritoriale pe raza căreia funcționează piața auto în situația ce determină încadrarea în coloana V a anexei la Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Arad cu numărul 35 din 12.03.2021, cu modificările și completările ulterioare”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.