duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Pictorul Tiberiu Blidariu organizează vineri expoziție de artă la Cărturești

  de Raluca Medeleanu | 25 septembrie 2014, 1:05 PM | Știri Arad

  0

  Vineri, 26 septembrie, ora 19:30, în libraria Cărturești Arad (Atrium Mall) va avea loc vernisajul expoziției de pictură numită „O maimucă transcedentă”, semnată Tiberiu Blidariu.

  Tiberiu Blidariu , „Tebanu” pe numele său de artist, este un pictor „de nevoie”, deoarece, neavând nici un fel de instruire in acest domeniu , la 45 de ani s-a apucat să picteze pentru a materializa în acest fel o idee , un mesaj pe care dorește să îl transmită semenilor săi .

  Acesta este pentru Tebanu  primul proiect prin care se exprimă public și formatul în care a gândit această expoziție este unul nonconformist și care se dorește cât mai interactiv posibil.  Tablourile lui Tebanu nu sunt create pentru a putea fi vândute, scopul lor este unul mult mai valoros și anume să influențeze privitorul în direcția îmbunătățirii calității propriei vieți . Ramane de văzut dacă acest scop declarat este unul realist, dar pentru aceasta va trebui să fiți prezenti la vernisajul acestei expoziții .

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.