duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Philip Otele: „N-am auzit de Adrian Mutu!”

  de Lucian Dănilă | 4 aprilie 2022, 8:18 AM | Sport

  0

  Nigerianul Philip Otele este unul dintre cei mai în formă jucători ai Bătrânei Doamne în acest an, el fiind transferat la UTA în luna ianuarie. După victoria cu Gaz Metan, toți jucătorii și staff-ul grupării arădene sunt cu gândurile la jocul de sâmbătă seara cu Rapid.

  Philip Otele nu face excepție și lasă de înțeles că știe importanța acestui meci, nu numai din punct de vedere al punctelor puse în joc ci și ceea ce înseamnă acest meci pentru suporteri: „Este o echipă bună dar nu știu foarte multe despre Rapid decât că este una dintre rivalele suporterilor noștri și de aceea este un meci pe care e obligatoriu să-l câștigăm“, a spus Otele.

  Nigerianul a fost apoi chestionat cu privire la antrenorul grupării din Giulești, Adrian Mutu, fost jucător la Parma, Chelsea, Juventus sau Fiorentina, dar și jucător emblematic al echipei naționale. „Adrian Mutu? Nu îl cunosc. Spuneți că a jucat la Juventus, la Chelsea? N-am auzit de el dar poate dacă-i văd figura îmi amintesc“, a declarat Otele fără a fi deloc arogant.

  Meciul UTA – Rapid se joacă sâmbătă 9 aprilie de la ora 20.30 și va fi televizat.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.