Mai sunt 725 persoane îmbolnăvite cu Covid-19 în întregul județ. Câte cazuri noi au apărut în ultimele 24 de ore

  de Special Arad | 14 December 2021, 1:20 PM | Coronavirus | Știri Arad

  0

  În această dimineață, conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, cuprinzând date furnizate de Direcția de Sănătate Publică a Județului Arad, la nivelul Județului Arad erau înregistrate următoarele valori ale infecției cu virusul SARS-CoV-2:

  Număr de infectări de la ultima raportare*: 36–DSP
  Număr persoane vindecate de la ultima raportare: 59
  Număr persoane decedate de la ultima raportare: 3
  Număr total cazuri active în prezent: 725
  Număr persoane internate în spital (izolare): 148
  Număr persoane în izolare la domiciliu (pozitive): 577
  Număr persoane în carantină: 334

  Localitățile care încă se află în scenariul roșu, având rata de infectare peste 3 la mia de locuitori sunt următoarele: ZIMANDU NOU, IGNEŞTI, BÂRSA, APATEU, FRUMUŞENI, IRATOŞU, FÂNTÂNELE, ORAŞ CURTICI, CERMEI, ŞILINDIA, MIŞCA, DOROBANŢI, ŞAGU.

  Municipiul Arad are la ora actuală rata de 2,29 la mia de locuitori.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.