joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Peste 50 de străzi din municipiu, planificate pentru reabilitat

  de Raluca Medeleanu | 28 decembrie 2016, 8:43 AM | Administraţie | Recomandările editorilor | Știri Arad

  2

  Consilierii locali municipali au aprobat, în cadrul ședinței ordinare de marți, proiectul tehnic „Reabilitare străzi în Municipiul Arad –Etapa a II a”, ceea ce înseamnă că un număr de 55 de străzi din oraș se pregătesc să intre în reabilitare.

  Finanţarea obiectivului de investiţie se asigură din fonduri ale bugetului general al Municipiului Arad. Bugetul reabilitării străzilor incluse în etapa a doua se ridică la 33.775.443,18 lei (TVA inclus), asta însemnând echivalentul a aproximativ 7,4 milioane de euro.

  Durata de realizare a investiției este planificată să se extindă pe 40 de luni și vizează următoarele străzi din municipiu: Castanilor, Iosif Lengyel, Nicolae Densușeanu, Vasile Bogrea, Vasile Pârvan, Ilie Minea, Corabiei, Colțișor, Petuniei, Pinului, Viilor, Gladiolelor, Sever Secula, Teodor Maris. În centrul vechi: Laurențiu Luca, Ghică Vodă, Iacob Cardoș, Badea Cârțan, Bărsei, Trandafirilor, Putnei, Primăverii, Emil Gârleanu, Clopoțeilor, Sibiului, Reșiței, Spătarul Borcea, Veronica Miclea, Remus, Tribunul Axente, Mărgăritar, Căminului, Șelimbăr, Salciei, Moșilor, Grigore Ureche, Ialomiței, Weitzer, Plugarilor, Robănești, Constantin Brâncuși (Şezătorii-sens giratoriu) , Biruinței, Latină, Venus, Eftimie Murgu (Pădurii-penitenciar), zlazului, Cucului, Vrabiei, Stânjenel (Păşunei-bl.212), Fecioarei, Calea Aurel Vlaicu (paralelă cu Aviației), Slanic, Orăștie și Câmpul Florilor.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Era de asteptat ….ca din aceasta reabilitare str Marului sa fie EXCLUSA din nou!!desi sunt cateva companii care aduc banii frumosi bugetului local pe aceasta\ strada si nu numai …ci si celorce fac controale repetate in zona ca sa nu vada nimic…sa nu confirme nici o sesizare cuprivire la genocidul cauciucurilor de vreo 14 ani in urma, se cunosc cei in cauza asa ca nu mai amintim!!!

   +37 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.