luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Peste 42.000 țigarete de contrabandă, confiscate la Almaș și Dieci

  de Special Arad | 26 octombrie 2017, 11:38 AM | Almaş | Știri Arad

  0

  Polițiștii orașului Sebiș, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Gurahonț, au depistat ieri, pe raza localităților Almaș și Dieci, la domiciliile unor bărbați, peste 42.000 fire țigarete de contrabandă/ Tigaretele au fost indisponibilizate, cei în cauză fiind cercetați pentru contrabandă.

  La data de 25 octombrie, în baza a trei mandate emise de judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Gurahonț, polițiștii secției 9 rurale Sebiș, sprijiniți de polițiștii posturilor Almaș, Buteni și Dieci, au desfășurat trei percheziții la locuințele unor bărbați, bănuiți că ar fi comercializat țigarete de contrabandă.

  Astfel, în urma activităților desfășurate, din locuința unui bărbat de 42 de ani, din Dieci, au fost depistate și ridicate 160 fire țigarete netimbrate iar din locuința unui bărbat de 65 de ani, din Almaș, au fost depistate și ridicate 42.700 fire țigarete de diferite mărci, netimbrate, susceptibile că ar fi provenit din contrabandă.

  Întreaga cantitate de țigarete a fost indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor, cei în cauză fiind cercetați pentru contrabandă.

  La activități au mai participat un tehnician criminalist din cadrul Poliției orașului Ineu și un conductor câine din cadrul Serviciului Criminalistic.

  Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor în cauză.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.