IPJ Timiș face angajări! 18 posturi au fost scoase la concurs

  de Special Arad | 5 November 2021, 7:22 PM | Regional

  0

  Inspectoratul de Poliție Județean Timiș scoate la concurs 18 posturi vacante de personal contractual, cu recrutare din sursă externă.

  În acest sens au fost scoase la concurs următoarele posturi vacante de personal contractual:

  – 5 posturi în domeniul Secretariat, documente clasificate și arhivă;

  – un post în domeniul Cazier judiciar, statistică și evidențe operative;

  – un post la Serviciul Rutier Timiș;

  – 7 posturi de îngrijitor la Serviciul Logistic, Poliția Municipiului Timișoara și Secția 3 Poliție Urbană Timișoara;

  – 4 posturi de muncitor calificat la Serviciul Logistic.

  Înscrierile se fac personal, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș – Serviciul Resurse Umane, din municipiul Timișoara, bulevardul Take Ionescu, nr. 44 – 46, pe bază de cerere, între orele 10.00 – 14.00 în perioada 03.11.2021 – 16.11.2021, doar în zilele lucrătoare.

  Dosarul de înscriere trebuie să fie complet, în momentul înscrierii, candidații având obligația de a prezenta toate documentele solicitate, atât în copie cât și în original.

  Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs, precum și la avizierul unității.

  https://tm.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.