duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Peste 211 de protestatari au fost arestați azi în Rusia, printre care o mireasă | Video

  de - | 2 aprilie 2022, 8:24 PM | Internaţional

  0

  (foto: captură video Twitter / Журнал DOXA @doxa_journal)

  Rușii protestează din nou, sâmbătă, în Moscova, Sankt Petersburg și alte orașe din țară, împotriva războiului declanșat de Vladimir Putin în Ucraina, potrivit Le Figaro, citat de Libertatea. Potrivit OVD-Info, organizația care monitorizează abuzurile Kremlinului asupra opozanților, peste 211 de protestatari au fost arestați azi în orașe din toată țara. Sunt proteste aproape zilnic în Rusia.

  „Nu războiului din Ucraina!”, a strigat o tânără, care participa la o manifestație împotriva ofensivei ruse din Ucraina, în parcul Zariadie din Moscova. În imaginile publicate azi pe Twitter de portalul NEXTA se observă cum câteva tinere care participau la manifestație în Moscova au fost ridicate de forțele de ordine. Una dintre ele a continuat să cânte, deși era ținută de doi polițiști care o conduceau spre dubă.

  O altă tânără care a venit la manifestația împotriva războiului din parcul Zariadie din Moscova a fost reținută. Ea era îmbrăcată într-o rochie de mireasă și cu un buchet de flori. În timp ce era condusă de forțele de ordine spre o secție de poliție, oamenii din jurul ei au catalogat gestul agenților drept unul amar. Peste 30 de dube de poliție au fost desfășurate în jurul parcului și lângă zidurile roșii ale Kremlinului.

  Arestări au avut loc și la Sankt Petersburg, la un miting similar, ca parte a unei acțiuni la nivel național anunțată pe rețelele de socializare.

  Sursa: Libertatea

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.