Peste 200 mașini abandonate, identificate de Poliția Locală. Viceprimarul Bibarţ: „Nicio maşină abandonată nu va fi tolerată!”

  de Special Arad | 19 februarie 2019, 8:35 AM | Știri Arad

  2

  imagine cu scop ilustrativ

  Comunicat. Primăria Municipiului Arad prin Direcţia Generală Poliţia Locală a identificat peste 200 de vehicule abandonate pe domeniul public/privat al statului sau al Municipiului Arad. În perioada următoare va fi reluată campania de evacuare a acestora şi valorificarea celor care nu sunt revendicate.

  “De la începutul anului am dispus Poliţiei Locale să identifice toate maşinile din oraş care au statut de maşini abandonate. Până în acest moment au fost identificate 215 maşini. Numai o parte din proprietarii acestor vehicule au fost identificaţi. Sunt maşini care ocupă în prezent locuri de parcare, sunt maşini care în multe situaţii sunt folosite de oamenii străzii, fiind adevărate focare de infecţie. De aceea am luat această măsură care urmează paşii legali. În cazul în care maşinile nu vor fi ridicate în termenul prevăzut de lege, vom face noi acest lucru, iar vehiculele nerevendicate vor fi valorificate prin scoaterea lor la licitaţie. Încercăm prin acţiunea noastră să scoatem focarele de infecţie din zonele populate şi să eliberăm locuri de parcare”, a declarat viceprimarul municipiului Arad, Călin Bibarţ.

  Situaţia autovehiculelor abandonate va continua să fie monitorizată zilnic de poliţiştii locali ai Serviciului Circulaţie pe Drumurile Publice şi Parcări 3. Oamenii legii le reamintesc cetăţenilor că în cazul în care identifică autovehicule abandonate să apeleze numărul de telefon 0257.939.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. EU IL INTREB PE DOMNUL BIBART SI PE DOMNI DE LA POLITIA LOCALA UN LUCRU :

   DE CE PE STRADA SPITALULUI SI IN ORAS TOATA ZIUA SE RIDICA MASINI PARCATE “NEREGULAMENTAR “DE CELE MAI MULTE ORI DIN LIPSA LOCURIILOR DE PARCARE SI CELE CARE SUNT DE ZECI DE ANI NU SE POT RIDICA DIRECT??????

   CREDETI CA O PERSOANA CARE A LASAT ACOLO O MASINA PRECUM CEA DIN POZA VA MAI MERGE SA DE A “TARIFUL “” ACELA DE PROST GUST CA SA O RECUPEREZE , RASPUNSUL ESTE NU VA MERGE SI DE ACEEA NU SE IAU MASURI , PENTRU CA NU VRETI SA AVETI O PARCARE CU MASINI RIDCATE CARE VALOREAZA O RON .

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.