duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Peste 2.500 de elevi au participat la activitățile desfășurate de polițiști în cadrul campaniei „Și TU poți deveni POLIȚIST!”

  de Special Arad | 15 aprilie 2016, 2:35 PM | Educaţie

  0

  În perioada martie 2015-aprilie 2016, polițiștii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității și ai Serviciului Resurse Umane au desfășurat în peste 30 de unități de învățământ, atât din municipiu cât și din județ, activități în cadrul campaniei „Și TU poți deveni POLIȚIST!”.

  Acestea au avut ca scop promovarea profesiei de polițist și a ofertei educaționale a unităților de învățământ specializate, (școlile de agenți de poliție și Academia de Poliție A.I. Cuza București) în rândul grupului țintă, peste 2.500 de elevi ai claselor X-XII participând la activitățile desfășurate în cadrul acestei campanii.

  Astfel de activități vor continua și în perioada următoare, până la sfârșitul lunii iunie a acestui an.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.