Peste 17.000 de petarde, confiscate de polițiștii arădeni

  de Special Arad | 21 December 2022, 8:27 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  imagine cu rol ilustrativ (arhivă)

  Comunicat. În ziua de 21 decembrie a.c., sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Chișineu-Criș, polițiștii orașului Chișineu-Criș și ai Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, au desfășurat 3 percheziții domiciliare în localitatea Mișca.

  În urma activităților, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, 17.700 de petarde, 468 emițătoare de sunet, 418 artificii, 77 de rachete și 20 de candele, toate din categoria F2, deținute în vederea comercializării, fără respectarea normelor legale.

  În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de efectuare de operațiuni pirotehnice, fără drept.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.