duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Peste 15.900 de carnete de muncă îşi aşteaptă titularii

  de Special Arad | 18 septembrie 2015, 9:16 AM | Știri Arad

  0

  ITM Arad face, din nou, apel cetăţenilor care încă nu au intrat în posesia carnetelor de muncă, din varii motive, că au posibilitatea să o facă prin simpla prezentare la unicul sediul al instituţiei, situat pe strada Episcopiei, nr. 11 – 13.

  În ultimele luni au fost ridicate aproximativ 400 de carnete de muncă, iar la ora actuală, în arhiva ITM Arad se mai află un număr de 15.910 carnete de muncă.

  Menţionăm că ITM Arad deţine doar carnetele de muncă ale societăţilor comerciale, din judeţul Arad, înfiinţate după anul 1990.

  Carnetele de muncă pot fi ridicate fie de posesorul carnetului de muncă fie de un împuternicit al acestuia în baza unei procure notariale.

  Recomandăm celor care au intrat sau urmează să intre în posesia carnetului de muncă să-l păstreze şi, sub nici o formă să nu-l înmâneze, noului angajator întrucât vechimea în muncă, începând cu data de 01.01.2011 se operează electronic.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.