miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Peste 100 elevi arădeni au lipsit azi de la BAC, iar unul a fost dat afară

  de Special Arad | 27 iunie 2023, 4:54 PM | Educaţie | Știri Arad

  0

  Astăzi, 27 iunie, s-a desfășurat proba scrisă la matematică și istorie în cadrul Examenului Național de Bacalaureat pentru absolvenţii claselor a XII-a și a XIII-a. Această probă a fost organizată în conformitate cu ordinele de ministru în vigoare, procedurile şi metodologiile primite de la Ministerul Educaţiei.

  Dintr-un număr de 2586 de candidați înscriși în cele 11 centre de examen, pentru susținerea probei la disciplina matematică și istorie de astăzi, au fost prezenți un număr de 2453 candidați: 1613 la proba de matematică și 840 la proba de istorie, informează Inspectoratul Școlar Județean Arad.

  132 de candidați nu s-au prezentat la această probă, iar la centrul de examen de la Liceul Teoretic Sebiș un candidat a fost eliminat.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.