sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Peste 100 de polițiști vor supraveghea Examenul de Evaluare Națională

  de Special Arad | 11 iunie 2018, 1:36 PM | Știri Arad

  0

  (foto: Arhivă)

  Peste 100 de poliţişti de rutieră și ordine publică vor fi prezenţi în stradă, în vederea asigurării unui climat de ordine şi siguranţă publică în incinta şi în zona adiacentă unităţilor de învăţământ la care va avea loc examenul de Evaluare Naţională.

  În perioada 11-14 iunie a.c., în județul Arad, 3.552 de elevi de clasa a VIII-a vor susține examenul de evaluare națională.

  Examenul va debuta luni, 11 iunie, cu proba scrisă la Limba şi Literatura Română iar poliţiştii vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică la 94 de centre de examinare din întreg judeţul.
  82 de polițiști de ordine publică și 20 de rutieră vor fi prezenți în zona centrelor de examinare, având ca obiectiv prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, precum şi depistarea şi luarea măsurilor legale faţă de persoanele care, prin comportament sau prin activităţile pe care le desfăşoară, afectează ordinea şi liniştea publică.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.